Home » Extraescolars » Coneixem les activitats

Coneixem les activitats


- Maig 2017: La Mostra d'extraescolars del 28/05/2017 en imatges

Mostra d'extraescolars 28/05/2017 -Escola Empúries

El diumenge 28 de maig varem celebrar una mostra de les activitats extraescolars que ofereix l'Ampa a l'escola coincidint amb el ja tradicional FESTIVAL D'ACROBÀCIES de final de curs. L'objectiu és donar a conèixer el conjunt d'activitats que oferim durant l’any mitjançant representacions, exemples pràctics, fotografies, representacions i contacte directe amb els i les monitors/es, tant per a les famílies que hi participen directament com per a aquells que tenen curiositat i volen apuntar-s’hi el curs vinent.

La mostra es va desenvolupar durant tota la jornada de diumenge, en les pauses de les dues sessions d’ACROBÀCIES tant al matí com a la tarda.

Pel matí, d’11 a 12 totes les famílies interessades varen poder apropar-se als ESCACS, una proposta amb una llarga tradició a la nostra escola, el TALLER D’ART, novetat d'aquest curs i amb molt bona acollida i prestigi, i l'activitat de ZUMBA, que amplia l’oferta esportiva extraescolar.

A la tarda, també entremig de les dues sessions d’acrobàcies, de 16.30 a 17.30, es varen ver diferents propostes de les monitores d’ANGLÈS i de FRANCÈS per conèixer millor el mètode amb què ensenyen dues llengües molt importants.

Volem aprofitar per agraïr la dedicació i la feina feta al llarg del curs dels monitors/es i també l'èxit d'assistència en els diferents actes durant tota la jornada. Moltes gràcies a tots i totes!!

- Maig 2017: diumenge 28: mostra d'extraescolars

- Maig 2017: diumenge 28: mostra d'extraescolars - AMPA Escola Empúries

Tenim el plaer d’anunciar-vos que aquest diumenge 28 de maig celebrarem una mostra d’activitats extraescolars coincidint amb el ja tradicional FESTIVAL D'ACROBÀCIES. La idea és donar a conèixer les altres activitats que oferim durant l’any mitjançant representacions, exemples pràctics, fotografies, funcions i contacte directe amb els i les monitors/es, tant per a les famílies que hi participen directament com per a aquells que desitgen apuntar-s’hi el curs vinent.

La mostra tindrà lloc entremig de les dues sessions d’ACROBÀCIES tant al matí com a la tarda. Així, d’11 a 12 totes les famílies interessades podran apropar-se als ESCACS, una proposta amb una llarga tradició a la nostra escola, el TALLER D’ART, de nova creació i amb molt bona acollida i prestigi, i la ZUMBA, que amplifica l’oferta esportiva extraescolar.

A la tarda, també entremig de les dues sessions d’acrobàcies, de 16.30 a 17.30, podreu entrar en contacte amb les mestres d’ANGLÈS i de FRANCÈS, amb qui mantenim una llarga i fructífera col·laboració, per conèixer millor el mètode amb què ensenyen dues llengües molt importants.

Aprofiteu aquesta oportunitat, hi esteu tots convidats!

L’equip d’extraescolars

Març 2017 - Taller d'art. Ceràmica: modelat d'una sucrera

Taller d'art. Ceràmica: modelat d'una sucrera

En una de les activitats del segon trimestre a l'extraescolar de Taller d'art els alumnes han treballat la ceràmica amb tècnica "neriage" i han modelat una sucrera.

D'aqui pocs dies els vostres fill i filles portaran a casa el treball de ceràmica que hem fet. Ha estat un treball laboriós que ha posat a prova la seva paciència i ganes d'aprendre.

En aquest vídeo podeu veure el desenvolupament del treball pas a pas i notareu que han passat la prova de llarg!!!

NERIAGE: Aquesta tècnica que estem fent ara al taller de ceràmica barreja diferents fangs i s'anomena "neriage" i és una tècnica que ja utililtzaven els romans en les seves creacions artístiques. Consisteix en la barreja de dos o més pastes ceràmiques de colors diferents. El pastat no ha de ser prolongat per tal de nounificar els colors. La barreja pot fer-se per amassat o per superposició, i després es pot utilitzar qualsevol sistema de modelat: pessics, xurros, tires, plaques o torn.

Desembre 2016: Cuina Kids a la Mostra de Cuina de Nadal

Desembre 2016: Cuina Kids a la Mostra de Cuina de Nadal - AMPA Escola Empúries

Cuina Kids ha participat a la Mostra de Cuina de Nadal que es fa cada any a la cuina de l'Escola Empúries. Alguns dels nens i nenes que participen en els tallers de CuinaKids han preparat un assortit d'entrants per una jornada tant familiar com és el dia de Nadal. 

Podeu accedir al reportatge emès per Canal 10 Televisió: (aqui)

Desembre 2016 - Escacs

Activitat d'escacs, desembre 2016

L'activitat extraescolar d'escacs és un magnífic entrenament mental que potencia en els nens multitud d'habilitats relacionades amb les matemàtiques, la lectura, la capacitat de concentració o la creativitat. Aquí teniu algunes imatges de com desenvolupen aquesta activitat els nens i nenes.

AMPA Escola Empúries

Comunicats de l'AMPA

AMPA Escola Empúries

Accedir al menjador

AMPA Escola Empúries

Informació de les activitats

AMPA Escola Empúries

Acollida matinal

AMPA Escola Empúries

Projecte Pati

AMPA Escola Empúries

Projectes d'AMPA

AMPA Escola Empúries

Calendari 2019-20

AMPA Escola Empúries

Escola Empúries

AMPA Escola Empúries

Butlletí Infoescola

AMPA Escola Empúries

Els videos de l'AMPA

AMPA Escola Empúries

AMPA Escola Empúries

Comunicat FaPaC: En defensa de l'escola catalana