NOTÍCIES DE L'AMPA

En aquest espai podeu trobar informació sobre notícies, activitats i serveis que s'ofereixen durant el curs escolar a l'Escola Empúries de l'Escala.

- PRESENTACIÓ AMPA A LES FAMÍLIES (VIDEOTRUCADA)

AMPA Escola Empúries 2021

- SUSPENSIÓ TEMPORAL DE LES EXTRAESCOLARS PRESENCIALS

- SUSPENSIÓ TEMPORAL DE LES EXTRAESCOLARS PRESENCIALS - AMPA Escola Empúries

Benvolgudes famílies,

En motiu de la recent aprovació de noves mesures pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19, ES SUSPENEN LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PRESENCIALS que es realitzen a la nostra escola.

AQUESTA SUSPENSIÓ TINDRÀ EFECTES DES D'AVUI DIA 30 D'OCTUBRE I TINDRÀ UNA DURADA MÍNIMA DE 15 DIES.

MENTRE DURI AQUESTA SUSPENSIÓ ES MANTINDRÀN TOTES AQUELLES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS QUE ES PUGUIN REALITZAR NO PRESENCIALS.

AQUESTA SITUACIÓ JA ES VA PREVEURE I ALGUNES DE LES ACTIVITATS (MECANOGRAFIA, ANGLÈS, FRANCÈS, TALLER D'ART...) S'ADAPTARÀN AL TREBALL A DISTÀNCIA PER MITJÀ DE VIDEOCONFERÈNCIA. ELS VOSTRES MONITORS I L'AMPA US INFORMARÀN SOBRE AQUESTA ADAPTACIÓ.

Us volem agraïr que tot i la situació actual de pandèmia la proposta d'activitats per aquest curs hagi tingut una bona acollida i que les activitats s'han vingut desenvolupant en tots els grups amb normalitat i sense cap incidència durant aquest mes d'octubre.

Seguirem treballant per reprendre les activitats tant bon punt s'aixequin les restriccions i que la situació de la pandèmia ens permeti adoptar totes les mesures de prevenció adequades en cada moment. Mentrestant, farem també el possible per mantenir totes aquelles activitats que es puguin seguir realitzant a distància.

 

La Junta de l'Ampa

- INSCRIPCIONS a acollida matinal 2020-2021

- INSCRIPCIONS a acollida matinal 2020-2021 - AMPA Escola Empúries
Benvologudes famílies,
 
Durant tots els dies lectius, l’AMPA posa a la disposició de les famílies un servei d’acollida matinal previ a l’inici de les classes, de les 8:00 hores fins a les 9:00 hores.
Aquest servei està pensat per aquelles famílies que els pares comencen a treballar aviat al matí i necessiten que els nens i les nenes estiguin atesos mentre no inicien les classes, oferint un espai agradable i lúdic. El servei d'acollida també està pensat per a les famílies que necessiten utilitzar aquest servei d’una manera esporàdica i puntual.
 
Aquí teniu tota la informació dobre el servei i els formularis d'inscripció:
 
 
Declaració de responsable a signar per la família (.pdf)
 
 
 

Mesures de prevenció del COVID-19 al servei d'acollida matinal:

Protocol i mesures de prevenció del COVID-19 al servei d'acollida matinal (actualitzat a 09/09/2020)

 
Coordinadora AMPA acollida matinal: Gemma

- MESURES DE PREVENCIÓ en relació al Covid-19

- MESURES DE PREVENCIÓ en relació al Covid-19 - AMPA Escola Empúries

Benvolgudes famílies,

Els pròxims dies iniciarem el nou curs en unes circumstàncies extrordinàries. La situació actual de pandèmia influirà en el funcionament de la nostra escola i tant els alumnes com les famílies ens haurem d'adaptar a canvis de funcionament i mesures de prevenció.

Hi ha molts dubtes i moltes preguntes i també hi ha molta informació circulant per les xarxes socials i mitjans de comunicació. Tot plegat no ajuda a calmar la incertesa del moment.

A continuació us enllacem a les RECOMANACIONS PER A LES FAMÍLIES que s'han emès per al nou curs escolar des de fonts oficials, conjuntament des dels Departaments de Salut i d'Educació de la Generalitat de Catalunya:

Mesures extraordinàries de /Salut per evitar els brots de COVID-19 a les escoles - Curs 2020-2021

Annex. Altres mesures i procediment d'actuació - Curs 2020-2021

 

Juntament a aquestes mesures i recomanacions, des de la nostra escola us informaràn oportunament dels canvis i mesures concretes que s'aplicaràn durant el curs.

Des de l'Ampa també us anirem informart dels canvis i mesures que s'aplicaràn tant a les activitats extraescolars com a la resta de activitats que s'ofereixen durant el curs.

  • Envia a un amic

Coneixem les activitats

 
AMPA Escola Empúries

Comunicats de l'AMPA

AMPA Escola Empúries

Accedir al menjador

AMPA Escola Empúries

Informació de les activitats

AMPA Escola Empúries

Acollida matinal

AMPA Escola Empúries

Projecte Pati

AMPA Escola Empúries

Projectes d'AMPA

AMPA Escola Empúries

Calendari 2020-21

AMPA Escola Empúries

Escola Empúries

AMPA Escola Empúries

Butlletí Infoescola

AMPA Escola Empúries

Els videos de l'AMPA

AMPA Escola Empúries

AMPA Escola Empúries

Comunicat FaPaC: En defensa de l'escola catalana