Activitats extraescolars curs 2022-2023

Benvolgudes famílies, 

Des d’extraescolars us enviem la proposta detallada per les tres franges d’edat i el funcionament de les activitats per al proper curs 22-23. 

Butlleta informativa – Preus

Extraescolars infantil

Extraescolars 1r – 2n – 3r

Extraescolars 4t – 5é – 6é

Aquest curs hem pogut incorporar noves propostes per tal d’ampliar l’oferta d’activitats extraescolars de les quals poden gaudir els/les nostres alumnes.

Us recordem que: 

– No es poden inscriure a les activitats extraescolars els alumnes que no estiguin al corrent de pagament de l’any anterior.

– El termini d’inscripcions serà a partir de l’1 de juliol fins al 18 de setembre. Qualsevol inscripció prèvia a aquesta data, no serà acceptada. 

A final de curs, juntament amb els informes finals s’entregarà aquesta proposta amb format imprès. Recordeu que aquests documents són, també, les butlletes d’inscripció.

Per a formalitzar la inscripció cal presentar la butlleta omplerta i signada a la bústia de l’AMPA a l’escola, situada a la porta del carrer Garrotxa (gimnàs), o bé per correu electrònic a: extraescolars@ampaceipempuries.org.

Activitats extraescolars per a NO SOCIS

La inscripció a les activitats extraescolars està oberta als qui no són socis de l’AMPA, per nens i nenes no escolaritzats a l’Escola Empúries.

Butlleta inscripció per alumnes d’altres escoles

Codis de pagament

Codis pagament Socis Ampa

Codis pagament per als que no sou Socis Ampa o d’escoles externes a l’Empúries

Coordinadores d’extraescolars: Marta i Marina

Contacte: extraescolars@ampaceipempuries.org