Circuit Comarcal De Cross a l’Escala

Circuit comarcal de cross l'escala 2023 - circuit
Circuit comarcal de cross l'escala 2023 categories
Circuit comarcal de cross l'escala 2023 - aigua

La 4a Prova del Circuit Comarcal de Cross 22-23 que tindrà lloc el proper dissabte 4 de febrer al Rec del Molí del municipi de l’Escala ja és aqui.

El preu de la inscripció anticipada per la prova és de 3,00 € i la podeu dur a terme des de l’escola presencialment a través de l’AMPA  els propers dilluns 30 o dimarts 31, de 16:00 a 16:45, que oferirà aquesta possibilitat a les portes de sortida del Centre. També hi haurà la possibilitat d’inscriure’s el mateix dia de la prova, de 8:30 a 9:30h i el preu serà de 4,00 euros.

Us adjuntem a continuació el link de la pàgina web on trobareu tota la informació relacionada amb el Circuit de Cross Comarcal: https://www.cealtemporda.cat/ca/circuit-comarcal-de-cross-20222023984

Us recordem també que, com a novetat aquest curs, hi ha la modalitat d’inscripció doble: (infant + adult), en aquest cas, el preu de la inscripció només serà la de l’infant, ja que la participació de l’adult serà gratuïta, tot i que ha de tenir dorsal per quedar registrada la participació.

Hi haurà servei de bar de les famílies de 2n de l’escola Empúries.

Aprofitem per informar-vos que el dia 25 de febrer es durà a terme la 5a i última prova del Circuit Comarcal de Cross al municipi de Llançà (prova que es va ajornar degut a la meteorologia el passat cap de setmana). 

Animeu-vos