Què és l’AMPA ?

És la forma més efectiva que tenen els pares i mares d’agrupar-se i organitzar-se dins del Centre Escolar. 

L’AMPA Escola Empúries és una associació sense afany de lucre, que actua com a plataforma oberta a la participació de mares i pares dels alumnes del centre en tots els aspectes referents a l’educació, per tal d’aconseguir, juntament amb els mestres, la millor formació dels nostres fills i filles.

Estatuts AMPA Escola EmpúriesEstatuts AMPA Escola Empúries 

Què fa l’AMPA ?

La funció bàsica de l’AMPA Escola Empúries és treballar, conjuntament amb el centre educatiu, en l’educació dels fills, fomentant la comunicació i la participació dels pares i mares. L’AMPA és coresponsable de les activitats educatives del centre, planifica i gestiona les activitats extraescolars, l’acollida matinal d’infants, el menjador, la socialització de llibres de text i material escolar, etc. Els objectius fonamentals són facilitar la participació de mares i pares en activitats del centre, contribuir a la millora de la qualitat del sistema i al govern dels centres i facilitar la prestació de serveis fora de l’horari lectiu amb la oferta d’activitats extraescolars.

Què fa l'AMPA ? - AMPA Escola Empúries

Com es treballa a l’AMPA ?

El treball a l’AMPA s’organitza en grup i per mitjà de comissions. El treball mitjançant comissions o grups de treball és una formula que ha permès des de fa anys organitzar i gestionar eficaçment el funcionament de la junta i els serveis, projectes i activitats que ofereix l’AMPA. No cal ser membre de la junta per col·laborar, doncs tota col·laboració és benvinguda i tothom està convidat a participar.

Relació membres Junta directiva AMPARelació membres Junta directiva AMPA [67 Kb]

Projectes d’AMPA

Al llarg del curs, des de la Direcció de l’Escola Empúries i amb la col·laboració de l’AMPA es proposen i s’impulsen diferents projectes per promoure la participació de les famílies en diferents activitats a l’escola. 

L’objectiu és impulsar les condicions per tal de promoure una forta relació entre les mateixes famílies, entre les famílies i l’escola, entre les mares i pares i els seus fills i filles, i entre les famílies i la comunitat.

Més informació …

Contacte: projectes@ampaceipempuries.org