Servei de menjador escolar

menjador escola empúries

El menjador escolar s’ha convertit des de fa anys en una necessitat per a moltes famílies i en un servei imprescindible que ha d’oferir la nostra Escola. Des del Centre escolar en coordinació amb l’AMPA s’organitza aquest servei per cobrir els requisits alimentaris dels alumnes i contribuir al fet que segueixin una dieta equilibrada.

El servei de menjador s’ofereix durant tot el curs escolar i està obert a tots els nens i nenes, tant per a usuaris fixos com per a eventuals.

Actualment l’empresa que s’encarrega del servei de menjador és Serunion. Podeu trobar a continuació la normativa del menjador i les instruccions per instal·lar l’aplicació de gestió de menjador.

Normativa menjador 2022 2023

Informació registre APP 

Contacte Servei Menjador

Per problemes amb l’aplicació podeu contactar amb Serunion per telèfon al 942420018 de dilluns a divendres de 9h a 14h.

Per a temes diaris del menjador, si us plau contacteu amb la responsable de menjador Myriam Perez. La podeu contactar per correu electrònic a empuries.gir@serunion.elior.com

El menú i altres informacions les podreu trobar a la web de l’escola – a l’apartat menjador – o a l’aplicació.

Les Coordinadores de l’AMPA del menjador són la Rosa, la Cristina i en Gabriel, que, per temes més generals les podeu contactar per correu electrònic a menjador@ampaceipempuries.org