Acollida

Durant tots els dies lectius, l’AMPA posa a la disposició de les famílies un servei d’acollida matinal previ a l’inici de les classes, de les 8:00 hores fins a les 9:00 hores. Aquest servei està pensat per aquelles famílies que els pares comencen a treballar aviat al matí i necessiten que els nens i les nenes estiguin atesos mentre no inicien les classes, oferint un espai agradable i lúdic. El servei d’acollida també està pensat per a les famílies que necessiten utilitzar aquest servei d’una manera esporàdica i puntual.

Guia informativa acollida matinal

Sol·licitud d’inscripció acollida matinal (.pdf)

Declaració de responsable a signar per la família (.pdf)

Nous preus acollida matinal i informació pel pagament (.pdf)

Coordinadora AMPA acollida matinal: GemmaContacte: acollida@ampaceipempuries.org

ACOLLIDA DE TARDES JUNY 

Acollida de tarda: del 7 de juny al 22 de juny, ambdós dies inclosos.
Horari: de 15:30 a 17:00 hores.
Preu total del servei: 51€ per alumne/a (mínim 9 inscrits/es).
Trobareu a la part d’avall el full d’inscripció, que també podreu trobar a Secretaria (a partir del dilluns dia 9), on es detalla tota la informació (forma de pagament, etc.). Cal enviar el full d’inscripció omplert a acollida@ampaceipempuries.org, o bé dipositar-lo a la bústia de l’AMPA que trobareu a la porta d’entrada del C/ Garrotxa, abans del 15 de maig.

Tanmateix, els/les alumnes que assisteixin al servei i no siguin usuaris/es del servei de menjador hauran d’efectuar l’entrada directament pel c/ Garrotxa.
Esperem que tot plegat sigui del vostre interès.
Igualment, per a qualsevol problema o aclariment, no dubteu a contactar amb nosaltres.

LINK PDF: Full d’inscripció acollida tardes juny 2022