Volem saber de vosaltres!

A l’AMPA, ens esforcem un munt per oferir serveis i activitats que beneficiïn les nostres famílies. Però sabem que sempre podem millorar, i per això necessitem la vostra ajuda. Hem creat un formulari de satisfacció per conèixer la vostra opinió sobre els serveis que organitzem. Ens agradaria saber què fem bé, què podríem millorar i quines noves idees us podrien interessar.

La vostra participació és essencial per continuar creixent i oferint el millor per a tots. No dubteu a compartir les vostres impressions i suggeriments. Junts, podem fer que la nostra comunitat sigui encara millor!

Cal recordar que l’AMPA funciona gràcies al voluntariat dels pares i mares. Sempre estem oberts a rebre ajuda i a acollir nous membres que vulguin contribuir amb el seu temps i energia. Posa’t en contacte amb nosaltres a bustia@ampaceipempuries.org i t’explicarem tot el que necessitis saber