Xerrada sobre bullying – Dimecres 18 d’Octubre

Benvolgudes families,

Amb l’inici del nou curs escolar, és important recordar que l’educació no només es tracta d’aprendre matemàtiques i llengua, sinó també de fomentar un entorn segur i acollidor per a tots els nostres estudiants. Per això, estem emocionats d’anunciar una xerrada/taller especial dedicada a la prevenció del bullying.

🗓️ Data: 18 d’octubre de 2023
Hora: 18:30 hores
🏫 Lloc: Menjador de l’Escola Empúries

La xerrada serà impartida per Ariadna Troya, una experta en desenvolupament socioemocional i membre de l’Equip Seer. Aquest taller interactiu té com a objectiu proporcionar eines i estratègies per prevenir, detectar i actuar davant de situacions de bullying a l’escola.

🎟️ Places Limitades: Donat que volem assegurar una experiència de qualitat per a tots els assistents, les places són limitades. Si estàs interessat en assistir, si us plau, omple aquest formulari per reservar la teva plaça.

No perdis aquesta oportunitat única per contribuir a fer de la nostra escola un lloc més segur i inclusiu per a tots. Les vostres veus i perspectives són fonamentals per a l’èxit de la nostra comunitat escolar.

🤗 Ens veiem el 18 d’octubre a les 18:30 al menjador de l’Escola Empúries!