L’Ampa de l’Escola Empúries en els Mitjans: La Xerrada sobre el Bullying

Aquesta setmana, l’Ampa de l’Escola Empúries varem organitzar una xerrada crucial sobre el bullying, un tema que afecta a molts nens i adolescents. La importància de l’esdeveniment va cridar l’atenció de la televisió local, que va decidir incloure una notícia sobre la xerrada en el seu programa.

Un Tema que Toca a Tots

El bullying és un problema que pot afectar a qualsevol, i per això és tan important que com a comunitat ens unim per combatre’l. El taller va proporcionar eines i recursos als pares per ajudar a identificar i prevenir el bullying.

Com Pots Contribuir?

La lluita contra el bullying és una tasca de tots. Parla amb els teus fills, estigues atent als senyals i no dubtis a buscar ajuda professional si és necessari.

La Televisió Local en Parla

Si no vas poder assistir a la xerrada o simplement vols un resum ràpid del que es va discutir, la televisió local ha fet una petita notícia que captura l’essència de l’esdeveniment. És una gran manera de posar-se al dia i entendre per què aquest tema és tan important.

Mira la Notícia

Fes clic a la imatge per accedir a la noticia de Canal 10 Empordà.

T’has perdut la xerrada?

No passa res! La següent xerrada ja està planificada i et pots inscriure en el següent enllaç.

Apunta’t en aquest formulari per participar a la xerrada.