Neurociència i Presa de Decisions: Una Xerrada amb Anna Llenas a l’Escola Empúries

Ens fa molta il.lusió anunciar la nostra pròxima xerrada, que se centrarà en un tema fascinant i extremadament rellevant: la neurociència aplicada a la presa de decisions. Tindrem l’honor de comptar amb Anna Llenas, una terapeuta destacada en el camp, com a ponent.

Detalls de l’Esdeveniment

🗓️ Data: 15 de Novembre de 2023
Hora: 15:00 a 16:30 hores
🏫 Lloc: A l’Escola Empúries

Per què Neurociència i Presa de Decisions?

La presa de decisions és una part inherent de les nostres vides, tant per als adults com per als nens. Comprendre com el nostre cervell pren decisions pot ajudar-nos a fer eleccions més informades i a entendre millor les nostres emocions i comportaments.

Qui és Anna Llenas?

Anna Llenas és una terapeuta amb anys d’experiència en neurociència i psicologia. La seva aproximació única a la teràpia combina coneixements científics amb tècniques pràctiques que poden aplicar-se en la vida quotidiana.

Què Aprendrem?

  • Com el cervell pren decisions
  • L’impacte de les emocions en la nostra capacitat de decidir
  • Eines i estratègies per millorar la presa de decisions en la vida quotidiana

No et perdis aquesta oportunitat única d’aprendre directament d’una experta en el camp. T’esperem a l’Escola Empúries per a una xerrada que promet ser tant informativa com inspiradora.

Inscriu-te a la xerrada!

🎟️ Places Limitades: Donat que volem assegurar una experiència de qualitat per a tots els assistents, les places són limitades. Si estàs interessat en assistir, si us plau, omple el següent formulari:

FORMULARI DE REGISTRE

No deixis mai d’aprendre, perquè cada nou coneixement és una oportunitat per millorar la teva vida i l’exemple que dones als teus fills. Aquesta xerrada amb Anna Llenas no és només una oportunitat per entendre la complexitat de la nostra ment, sinó també una invitació a ser millors pares, millors educadors i millors persones.

🌟 La saviesa que adquirim avui pot ser l’herència més valuosa que deixem als nostres fills. No perdis aquesta oportunitat única per contribuir a una Escola Empúries més sàvia i inclusiva.

🤗 Ens veiem el 15 de novembre a les 15h a l’escola empúries!